Om IVIGGO

Gode ​​råd og coaching via videoer er kommet for at blive. Mennesker bruger internettet til at søge hjælp og inspiration til personlig udvikling, både til privat brug og virksomhedsrelateret

Blog
Uploade videoer på ethvert sprog

IVIGGOs platform er lige nu på Dansk. Men inden længe udkommer IVIGGO på alle sprog da vores vision er at komme ud i hele verden.

Blog
Del din inspiration

IVIGGOs betalende medlemmer har brug for din profil og dine inspirerende videoer, viden og budskaber

Blog
Et godt supplement

IVIGGO er en god platform for dig som professionel rådgiver og coach og for fremtidige brugere, der søger inspiration og hjælp. Husk videocoaching er kommet for at blive

Hvordan tjener en videocoach penge?

35 % af omsætningen går til en video coach pulje som bliver fordelt hver måned mellem alle coach partnerne, alt efter hvem der har flest videoer på sin profil.

På iviggo vil du blive set, hørt og fundet på nye måder, og du vil få trafik til din hjemmeside, som vil generere omsætning.

Partner som Videocoach

Vi sætter pris på at du frivilligt gør opmærksom på, til dit netværk, at du er en del af ekspertpanelet på IVIGGO da det vil gavne alle.

Det er IVIGGO der står for den egentlige markedsføring af platformen - så det eneste du behøver, er at lave mange gode videoer til medlemmerne og svarer på deres spørgsmål.

Og husk

det er gratis at være videocoach på IVIGGO.